Kukkakauppa Helsinki

Kukkia ilolla ja ammattitaidolla. Kukka Garden on helsinkiläinen kukkakauppa, joka palvelee kivijalkaliikkeenä kauppakeskus Columbuksessa Vuosaaressa.
Valttimme ovat ammattitaito, intohimo kukkiin ja kasveihin sekä asiakaspalveluhenkisyys. Pyrimme siihen että jokainen ostokokemus on asiakkaallemme mieleenpainuva tapahtuma.

Kukkakauppa Helsinki

Kattava valikoima liikkeessä ja netissä

Kauniiden kukkien lisäksi liikkeestämme löytyy myös laaja valikoima viherkasveja sekä kukkivia ruukkukasveja. Teemme ammattitaitoista kukkien sidontaa nopeallakin aikataululla. Liikkeestämme löydät myös uniikkeja ruukkuja, suklaata, muita herkkuja sekä suloista pikkutavaraa, jotka toimivat oivina lahjaideoina kukkien lisäksi.

Voit myös tilata kukat netistä ja saat ilmaisen toimituksen Helsinkiin.

Koko Helsingin kattava kukkakauppa

Jos et pääse vierailemaan liikkeessämme, niin tutustu verkkokauppamme kattavaan valikoimaan ja tilaa kukat suoraan netistä. Toimitamme kukat ilman lisämaksua Helsinkiin ja Vantaalle, 12 euron lisämaksusta Espooseen ja Tuusulaan sekä 15 euron lisämaksusta muualle Suomeen.

Oman kukkalähettimme alueella voit tehdä tilauksen samalle päivälle arkisin kello 18 mennessä ja viikonloppuisin kello 17 mennessä.