Kukat ilolla ja ammattitaidolla!

Kukka Garden - Kukkakauppa kauppakeskus Columbus Vuosaaressa

Kukka Garden pyrkii toteuttamaan ilolla ja ammattitaidolla kaikki asiakkaiden toiveet parhaan kykynsä ja osaamisensa mukaisesti. Panostamme asiakaspalveluun, pyrimme tekemään ostohetkestä kokemuksen, joka on mukava toistaa uudestaan. Meillä aina kahvit tarjolla.

Oma lähetimme toimittaa kukat edullisesti kohteeseen vielä saman päivän aikana, jos tilaus tehty Ma-Pe klo 18.00 mennessä La-Su 17.00 mennessä. Kauppiaan itse ollessa töissä voi kokeilla vielä myöhäisempääkin toimitusaikaa, mutta sitä emme valitettavasti voi taata joka illalle.

Toimitamme toiveidesi mukaan

Voit tilata kukat monella tavalla:

Tule juuri remontoituun, runsaan valikoiman sisältävään myymäläämme ostoksille ja kahville kauppakeskus Columbukseen Helsingin Vuosaaressa.
Soita meille ja kerro myyjällemme millaisen tuotteen haluat. Maksat joko Mobile Paylla tai tilisiirrolla. Tavoitat meidät numerosta 044 980 96 08.
Yhteydenottolomakkeen löydät sivun alalaidasta. Myyjämme ottaa sinuun yhteyttä, sopiaksenne tuotteista tai varmistaakseen tilauksen ja maksun yksityiskohdat.
Kuulumme valtakunnalliseen ketjuun.
Ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen info@kukkagarden.fi. Voit laittaa tekstin tai vaikkapa mallikuvan, jonka mukaan teemme ja hinnoittelemme kimpun. Myyjämme ottaa sinuun yhteyttä, sopiaksenne tuotteista ja varmistaakseen tilauksen, toimituksen ja maksun yksityiskohdat.

Tilaa kukat verkkokaupasta – eKukka.fi.

Toimitus- ja maksutavat:

Nouda myymälästä, maksutapoina pankki- ja luottokortit, MobilePay sekä käteinen.

Nouto kauppakeskuksen Meet & Collection pisteestä S-Marketin puoleisesta parkkihallista: Halutessanne toimitamme tuotteet kauppakeskuksen Meet & Collection paikalle joka sijaitsee kauppakeskuksen parkkihallissa, joten vaikka autolla noudat helposti ja nopeasti tuotteet (lue ohjeet). Maksat tuotteet tilatessasi Mobile Payllä, tilisiirrolla tai käteisellä toimitushetkellä.

Tilaa, sovi suunnilleen noutoaika, ilmoita auton merkki, väri ja rek nro, pysäköi parkkipaikalle laita Whatsapp tai SMS viesti numeroomme 0449809608 ”Ruudussa + reknro” ja myyjämme tuo tuotteet ruutuun.
Maksat tuotteet tilatessa Mobile Payllä, tilisiirrolla tai käteisellä toimitushetkellä.

Oma Lähettipalvelumme 0 e keskinen-/itäinen pääkaupunkiseutu. Toimitus samalle illalle jos tilaus Ma-Pe klo 18.00 La-Su 17.00 mennessä. Maksu tilatessa edellä mainituilla maksutavoilla.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme maksuvaihtoehdoksi laskun.

Tilaa kukat verkkokaupasta

Tilaa kukat suoraan verkkokaupasta kotiisi tai lahjaksi.


Yhteydenottolomake

Tervetuloa ostoksille

Kauppakeskus Columbus 2krs. Toritaso apteekkia vastapäätä.
  • Vuotie 45, 00980 Helsinki
  • 044 980 9608
  • Auki Ma-Pe 9-20 La 9-18 Su 12-18

 

Kattavan leikkokukkavalikoiman lisäksi valikoimiimme kuulu myös runsaasti viherkasveja sekä kukkivia ruukkukasveja. Teemme monipuolisesti ja laadukkaasti kukkasidontaa, tarvittaessa nopeallakin aikataululla, myös odottaessa. Käytämme ensilaatuisia kukkia.

Morsiuskimput ja vieheet, kukkakorut, pääseppeleet, äiti-lapsi kimput hautakimput ja -laitteet, pöytäasetelmat, pullokoristeet jne.
Kattavan leikkokukkavalikoiman lisäksi valikoimiimme kuulu myös runsaasti viherkasveja sekä kukkivia ruukkukasveja.

Meiltä myös ruukkuja, suklaata, herkkuja, multaa, lannoitteita ja muuta kivaa pikkutavaraa. Kuuntelemme myös asiakkaiden toiveita, joten tulkaa tutustumaan ja katsotaan löydämmekö teidän ilonaiheet.